mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Kruiwagen verloren op A58; motorrijder onderuit #Kapelle

Een reactie plaatsen

Dinsdag 30 augustus jl. is een 58-jarige motorrijder uit Goes op de A58 ter hoogte van Kapelle onderuit gegaan nadat deze tegen een verloren kruiwagen is gereden die op de weg lag.

Het slachtoffer rijdt die dinsdagmiddag rond half zes op zijn motor door de Vlaketunnel richting Goes. Op het moment dat hij de tunnel uitrijdt ziet hij een personenauto die voor hem rijdt voor iets uitwijken. Het blijkt om een gele kruiwagen te gaan die op de weg ligt. De motorrijder kan niet meer verhinderen dat hij daartegen aan botst. Omdat hij door de klap zijn motor niet meer recht kan houden gaat hij onderuit. Wonder boven wonder heeft hij daaraan slechts lichte verwondingen overgehouden.

kruiwagen verloren

Eigenaar kruiwagen gezocht

Zowel de personenauto als de motor hebben door dit incident flinke schade opgelopen en moesten door een bergingsbedrijf worden weggetakeld. Vermoedelijk is de kruiwagen van een ander voertuig afgevallen. De politie is op zoek naar de eigenaar van de gele kruiwagen en vraagt deze om zich te melden via 0900 8844 of op het politiebureau in Goes aan de Valckeslotlaan.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s