mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Getuigen van aanrijding gezocht #Aardenburg

Een reactie plaatsen

De politie doet onderzoek naar een ongeval op de Sara Beytsweg in Aardenburg. Een voetganger werd daar aangereden door een bromfietser waarna de bromfietser er vandoor ging.

Het ongeval gebeurde op vrijdagmorgen 26 augustus rond twintig over elf vlakbij de rotonde Bogaardstraat/ Sint Pieterdijk. De 78-jarige voetganger kwam vanaf de Heirweg in de richting van de rotonde. De brommer kwam vanuit de richting Aardenburg en stak over in de richting van de Sara Beytsweg. Daarbij kwamen voetganger en bromfietser met elkaar in botsing. De voetganger raakte hierbij lichtgewond.

De brommerrijder ging er kort na de aanrijding vandoor. De politie is op zoek naar deze man. Volgens getuigen was het een grote man, 185-190 cm lang, droeg helm met motorbril, blauw T-shirt, grijze trainingsbroek. De man zou op een schakelbrommer hebben gereden met een langgerekt zadel. Er zat geen kenteken of sticker op deze bromfiets. Volgens getuigen was de bromfiets donker van kleur, mogelijk rood.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. Je kan meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

politie logo

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s