mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

‘Swingend je hersenen aanscherpen’ in het ADRZ #Goes

Een reactie plaatsen

In samenwerking met de Stichting MS Anders biedt het ADRZ de cursus ‘Swingend je hersenen aanscherpen’ met RGM oefentherapie. De cursus start op 29 september in Goes. De kosten zijn 65 euro.

“Swingend je hersenen aanscherpen” is een unieke mentale training voor mensen met Multiple Sclerose. Een training die niet ontwikkeld is door een arts, maar door een succesvolle jazzdrummer. Ronnie Gardiner ontving voor zijn even krachtige als vrolijke oefenmethode, wereldwijd verschillende prestigieuze prijzen. Met muziek en ritme activeer je je zintuigen en je linker- en rechter hersenhelft om slimmer samen te werken. En dat stimuleert de aanleg van nieuwe neurale netwerken, waar andere door de MS verstoord zijn. De achterliggende gedachte komt voort uit wat wetenschappelijk bekend is over de plasticiteit van het brein.

De tienwekelijkse oefenserie start dus eind september in ‘De Spinne’, Joseph Lunslaan 7, 4460 MD Goes van 10.00 – 11.15 uur.

Trainster: Renske Breeman, Muziektherapeute. Kosten: € 65.

Wie meer informatie wil of voor aanmelding kan contact opnemen met info@ms-anders.nl / 020-611 66 66 of met de MS-verpleegkundige van het ADRZ per email: m.schrier@adrz.nl.

ADRZ kees 2

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s