mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Wees erbij: de Nacht van de Westerscheldetunnel!

Een reactie plaatsen

Geïnteresseerden kunnen zich al sinds eind juni aanmelden voor het evenement de Nacht van de Tunnel op dinsdag 13 september, 11 oktober en 8 november 2016. Een unieke kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij de Westerscheldetunnel. Per avond is plaats voor 100 mensen, die rondgeleid worden in twee groepen. De eerste groep start om 20.00 uur en is rond 22.45 uur klaar. Het programma voor de tweede groep start om 21.15 uur en eindigt rond 00.00 uur.

Nacht van de Tunnel

Tijdens de ‘Nacht van de tunnel’ krijg je uitleg over de verschillende aspecten van veiligheid in en rondom de tunnel. Bijvoorbeeld hoe de operators 24 uur per dag, 7 dagen per week toezien op de veiligheid in beide tunnels. Vervolgens ga je per bus de tunnel in. In de tunnel is er een demonstratie van de brandweer, je leert wat je moet doen bij een calamiteit en we bekijken de dwarsverbinding tussen beide tunnelbuizen. Kortom: een unieke ervaring!

Aanmelden

Wil jij deze onvergetelijke ervaring ook meemaken? Voor de late groep in november zijn er nog een aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Meld je snel aan via: https://www.facebook.com/westerscheldetunnel/.

westerscheldetunnel logo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s