mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Man bedreigt agent met dood ‪#‎Renesse‬

Een reactie plaatsen

Een 48-jarige man uit Renesse is zaterdagavond op de Hogezoom aangehouden nadat hij een agent met de dood bedreigd heeft. De verdachte is het oneens met de bekeuring die zijn vrouwelijke kompaan krijgt voor het rijden op een gesloten verklaarde weg.

Zware bedreiging

De agent fiets die avond samen met een medewerker van het SUS-team Renesse in het centrum rond om toezicht te houden op het horecagebied. Omstreeks half twaalf zien zij een auto de Hogezoom oprijden die tussen tien uur `s avonds en vier uur `s morgens afgesloten is voor het verkeer. Hierop rijdt de biker voorbij de auto en geeft een stopteken richting de bestuurster. Vervolgens krijgt de vrouw te horen dat zij voor haar overtreding een bekeuring krijgt. Terwijl de agent bezig is met het afhandelen van de zaak, stapt de bijrijder ineens uit de auto. Hij wil dat de bekeuring ongedaan wordt gemaakt, anders zal hij de keel van de agent doorsnijden.

Bekende geweldpleger

Omdat de man door de biker herkend wordt als een bekende geweldpleger wordt direct versterking opgeroepen om hem aan te houden. Dit roept weer veel verbaal geweld en verzet op. Uiteindelijk wordt hij door extra opgeroepen agenten overmeesterd en geboeid overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zat zondag nog vast. De agent doet aangifte van bedreiging en belediging.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s