mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Getuigen van autoinbraak gezocht in Nieuw Namen

Een reactie plaatsen

De politie is op zoek naar getuigen van een autoinbraak. In de nacht van maandag op dinsdag werd er rond kwart voor één aan de Hombachstraat in Nieuw Namen ingebroken in een voertuig. Daarbij werden twee mannen gezien.

Het busje stond geparkeerd aan het parkeerpleintje aan de Hombachstraat met de Reynaertstraat. Rond genoemde tijd werd de meldster van het incident wakker van geluid op straat. Ze zag vervolgens twee mannen bij het busje staan. Samen met haar partner ging ze naar buiten. De twee daders gingen er vervolgens vandoor in donker gekleurde auto, mogelijk een Citroën Xsara Picasso. Een van de mannen droeg een petje. Ook hadden de mannen twee koffers bij zich. Bij het busje was een ruit ingeslagen en er is gereedschap uit gestolen.

Tips of informatie?

De politie vraagt getuigen van het voorval zich te melden. Ook als je bijvoorbeeld mogelijk camerabeelden van het incident hebt. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006, of liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s