mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

#DELTA zet Zeeuwse vrijwilligers ouderenzorg in het zonnetje

Een reactie plaatsen

Ruim 200 vrijwilligers van Zeeuwse ouderenzorginstellingen mogen gratis naar het filmfestival Film by the Sea. Ruim 100 andere vrijwilligers bezoeken kosteloos het Nazomerfestival of het Festival van Zeeuws-Vlaanderen. Met de hulp aan ouderen leveren deze mensen een ongekende bijdrage aan het welzijn van deze ouderen en zij zijn daarmee van onschatbare waarde voor de ouderenzorg.

‘In het zonnetje’ is een initiatief waarbij DELTA maandelijks een Zeeuwse doelgroep in het zonnetje zet, door middel van een activiteit, een donatie of een andere bijdrage. Zo kregen bijvoorbeeld de Zeeuwse ziekenhuizen troostknuffels die ze aan kinderen kunnen schenken. Voor Zeeuwse kinderen die afhankelijk zijn van het Jeugdsportfonds zijn sportclinics georganiseerd, zodat ook zij tijdens de voorjaarsvakantie een leuk dagje uit hadden.

En nu dus een groep vrijwilligers uit de ouderenzorg. Zeeland kent veel prachtige festivals. DELTA heeft gekozen voor deze drie festivals omdat ze voor een breed publiek toegankelijk zijn en het DELTA Zeeland Fonds ze ondersteunt met een donatie. Via de instelling waar ze werken hebben de vrijwilligers een uitnodiging ontvangen.

Meer informatie over het DELTA’s initiatief ‘In het zonnetje’ is te vinden op http://www.DELTA.nl/inhetzonnetje

delta-logo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s