mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Rijbewijs kwijt na snelheidsovertredingen op ‪#‎Walcheren‬

Een reactie plaatsen

Surveillerende agenten zagen in de nacht van donderdag op vrijdag een personenauto met hoge snelheid rijden tussen Domburg en Aagtekerke. Omdat zij de bestuurder wilden aanspreken op zijn gevaarlijke rijgedrag, besloten zij de auto te volgen.

Met snelheden die opliepen tot ongeveer 130 kilometer per uur ging het door Aagtekerke, Grijpskerke en richting Middelburg. Daar, in de Laan der Verenigde Naties, is de auto gestopt en kon de bestuurder worden aangesproken. Het bleek te gaan om een 23-jarige man uit Middelburg. Er werd hem een bekeuring aangezegd, maar daar was de man het niet mee eens. Tijdens het gesprek wenste hij zijn gegevens niet te vertellen aan de agenten, terwijl hem dit meerdere malen gevraagd en uiteindelijk zelfs gevorderd werd. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Ook aan een veiligheidsfouillering en een verhoor wenste de man niet mee te werken. Uiteindelijk is zijn rijbewijs ingevorderd en is hij, na overleg met de Officier van Justitie, in vrijheid gesteld. De Officier bepaalt op een later moment of en wanneer de man zijn rijbewijs terugkrijgt.

politie 1

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s