mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

#ADRZ wijzigt tijdelijk bezoekuren in Goes

Een reactie plaatsen

Het ADRZ wijzigt per 1 augustus 2016 tijdelijk de bezoekuren van enkele verpleegafdelingen in de locatie Goes om de naleving van de hygiënemaatregelen beter te kunnen begeleiden. Het besluit geldt voor nog onbepaalde tijd en is onderdeel van een campagne om verspreiding van bacteriën tegen te gaan.

ADRZ kees 2

Veel bacteriën worden via de handen overgedragen. Het ADRZ hanteert altijd al strenge hygiënemaatregelen om verspreiding van ziekenhuisbacteriën te voorkomen. In de bewustwordingscampagne wijst het ADRZ erop dat verspreiding van bacteriën niet alleen gebeurt door medisch specialisten en verpleegkundigen, maar ook door patiënten en bezoekers. Vandaar dat het ADRZ bezoekers sinds kort vraagt om bij binnenkomst en bij vertrek de handen te desinfecteren met behulp van een alcoholdispenser die op diverse plaatsen in het ziekenhuis is aangebracht.

Met de huidige ruime bezoektijden (bij de meeste afdelingen van 08.00 tot 20.00 uur) kunnen de medewerkers een correcte naleving van de hygiënemaatregelen onvoldoende begeleiden. De bezoektijden voor de verpleegafdelingen in de Goese locatie worden daarom tijdelijk aangepast.

Voor de afdelingen Cardiologie, Heelkunde, Longgeneeskunde, MPU en Interne Geneeskunde in Goes gelden met ingang van maandag 1 augustus 2016 de volgende bezoektijden: van 11.00 uur tot 13.00 uur en van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Op de Acute Opname Afdeling (AOA) geldt vanaf 1 augustus 2016 een bezoektijd van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Een overzicht van de bezoektijden van deze en alle overige afdelingen staat op http://www.adrz.nl.

admiraalDeRuyterLogo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s