mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Jongen aangereden, automobilist vergeet iets essentieels… ‪#‎Goes‬

Een reactie plaatsen

Een 11-jarige jongen uit Goes fietste donderdagmiddag (21 juli) rond kwart over vijf in zijn woonplaats vanuit de Evertsenstraat in de richting van Goes-Zuid. Hij fietste over het fietspad bij de Van Hertumweg en toen hij ter hoogte van de Agrimarkt reed werd hij aangereden door de bestuurder van een donkerblauwe BMW. De bestuurder heeft niet netjes zijn gegevens doorgegeven aan de jongen, maar hij reed de parkeerplaats op, vermoedelijk om een boodschap te doen.

Volgens de jongen keek hij wel even wat er gebeurd was, maar reed hij daarna gewoon door. Hij heeft niet gevraagd aan de Goesenaar hoe het met hem was, en nam zelfs niet de moeite om uit de auto te stappen. De jongen is op het fietspad ten val gekomen en liep kneuzingen op aan zijn been. Hiervoor heeft hij zich onder behandeling van de huisarts en het ziekenhuis moeten stellen. Ook ontstond lichte schade aan zijn fiets.

Oproep

De jongen, die veel van auto’s weet, is heel zeker van zijn zaak als hij vertelt wat voor auto hem aanreed. Dit betreft een donkerblauwe BMW met een Nederlands kenteken. De politie is dus op zoek naar de persoon (blanke man) die afgelopen donderdag in een BMW bij de Agrimarkt is geweest om kwart over vijf ’s middags. Deze persoon, of mensen die iets meer kunnen vertellen over de aanrijding of het betrokken voertuig, wordt verzocht zich te melden bij de politie in Goes. Dit kan in persoon op het bureau, maar je kan ook bellen met 0900-8844.

politie logo

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s