mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie zoekt eigenaren sieraden ‪#‎Cadzand‬

Een reactie plaatsen

De politie is op zoek naar de eigenaar of eigenaren van enkele sieraden, die vrijdag 22 juli bij een man op een camping aan de Zwartepolderweg in Cadzand zijn gevonden.

De politiemeldkamer kreeg rond tien voor vier die middag een melding dat personeel van de camping een man hadden betrapt, die mogelijk inbraken had gepleegd. Agenten troffen bij de 48-jarige man, afkomstig uit Moskou inbrekerswerktuig en een busje pepperspray aan. Ook kon hij zich niet legitimeren. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Oostburg gebracht.

Enkele bekeuringen

Op het politiebureau troffen de agenten verder nog een armband en enkele ringen aan. De politie kon deze sieraden niet terugbrengen bij een inbraak. Zelf zegt de man deze ringen vrijdagmorgen op het strand gevonden te hebben. Hij werd verhoord en deed afstand van de spullen en kreeg enkele bekeuringen van in totaal 440 euro, die hij gelijk betaalde. Na overleg met de officier van justitie mocht de man rond middernacht het politiebureau verlaten.

sieraden cadzand

Herken jij deze sieraden?

Van de sieraden is een foto gemaakt. Ken jij deze ringen of de armband of ben jij de eigenaar? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s