mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Twee kinderen op camping door hond gebeten ‪#‎Ellemeet‬

Een reactie plaatsen

Donderdagavond zijn op een camping aan de Kuijerdamseweg in Ellemeet twee kinderen gewond geraakt toen ze door een hond werden gebeten.

Het incident gebeurde rond die avond rond kwart over acht. Naast enkele politie-eenheden gingen twee ambulances en een traumahelikopter naar de plaats van het incident. Bleek dat een meisje (7) en een jongen (11), zus en broer, beiden woonachtig in het Duitse Kleve gewond waren geraakt. Beiden hadden flinke verwondingen opgelopen. De hond was ondertussen opgesloten. De slachtoffers werden met de ambulances naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Dierenasiel

De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van het incident. Bleek dat de hond vast zat gebonden aan een caravan en op een onbewaakt moment was losgebroken. Hierna heeft hij de twee kinderen gebeten. De eigenaar van de hond is afkomstig uit het Duitse Krefeld. De hond is naar een asiel gebracht. Vrijdag heeft een overleg plaatsgevonden. De eigenaar wil de hond laten inslapen, maar de dierenarts wil dit niet uitvoeren. De eigenaar neemt de hond mee naar huis en bezoekt daar een dierenarts.

politie 1

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s