mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Asfalteringswerkzaamheden in Zeeuws-Vlaanderen in juli en augustus 2016

Een reactie plaatsen

In juli en augustus 2016 werkt Provincie Zeeland aan de weg. Op diverse plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen gaat aannemer H4A aan de slag om ervoor te zorgen dat het asfalt er weer goed bij ligt. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, brengt het werk soms enige hinder met zich mee.

 

Er wordt gewerkt op de volgende locaties:

Werk aan fietspad langs rondweg Sint Anna ter Muiden

Van 22 tot en met 28 juli 2016 voert H4A werkzaamheden uit aan het fietspad langs de Rondweg (N253) bij Sint Anna ter Muiden. Aan de zuidwestzijde van het kruispunt met de Sint Annastraat wordt het asfalt van een gedeelte van het fietspad vernieuwd. Om het werk uit te voeren, wordt het fietspad afgesloten. (Brom-)fietsers worden verwezen via de parallelweg en een rijplatenbaan in de berm. Ook worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Werk aan fietspad langs Hulsterweg bij Kloosterzande

Van 25 tot en met 29 juli 2016 werkt H4A aan het fietspad langs de Hulsterweg (N689) bij Kloosterzande. Tussen de Waterstraat en de Mariadijk wordt het asfalt van het fietspad vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden is het fietspad afgesloten. (Brom-)fietsers worden omgeleid via de Waterstraat en de Mariadijk. De omleiding wordt met gele borden aangegeven.

Asfalt Mariastraat Zuidzande plaatselijk vernieuwd

Op 25 en 26 juli 2016 voert H4A werkzaamheden uit aan de Mariastraat (N674) ten westen van Zuidzande. Tussen Zuidzande en rotonde Potjes wordt het asfalt van de hoofdrijbaan plaatselijk vernieuwd. Om het werk uit te voeren wordt de hoofdrijbaan afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de provinciale wegen N675, N676, N253 en N674 (Nieuwvliet-Groede-Schoondijke-Oostburg-Zuidzande). De omleiding wordt met gele borden aangegeven.

Nieuw asfalt op Provincialeweg N290

Van 1 tot en met 5 augustus wordt op Provinciale weg N290 het asfalt van de hoofdrijbaan vernieuwd. Dat gebeurt ’s nachts en in de avonduren op de volgende locaties:

  • Tussen Terhole en Vogelwaarde: op 1/2 augustus en 2/3 augustus tussen 19.00 uur en 6.00 uur.
  • In de twee daarop volgende nachten, 3/4 en 4/5 augustus, gaat de aannemer aan de slag tussen Zaamslagveer (kruispunt N290/Oude Zeedijk) en de rotonde bij Zaamslag. Hier vindt het werk plaats tussen 19.00 en 6.00 uur.

Om het werk uit te voeren wordt de hoofdrijbaan afgesloten tijdens de hierboven genoemde tijden. Verkeer wordt omgeleid via de N290, N258 (Absdaalseweg/Langeweg) en de N62 (Tractaatweg). De omleiding wordt met gele borden aangegeven.

Nieuw asfalt op Hulsterweg Kloosterzande – Perkpolder

Van 2 tot en met 5 augustus 2016 wordt het asfalt van de Hulsterweg (N689) vernieuwd tussen Kloosterzande en Perkpolder. Dat gebeurt in de avonduren en ’s nachts. Om het werk uit te voeren, wordt de hoofdrijbaan vanaf 2 augustus drie nachten afgesloten van 17.00 uur tot 6.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de Waterstraat, Noordstraat en Kalverdijk. De omleiding wordt met gele borden aangegeven.

provincie zeeland logo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s