mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Bedreigd na diefstal scooter ‪#‎Breskens‬

Een reactie plaatsen

Bij de politie werd woensdagavond omstreeks acht uur gemeld dat er een scooter was gestolen op de Zeestraat in Breskens. De aangever had de scooter inmiddels (beschadigd) teruggevonden en had ook zicht op verdachten, maar was door hen bedreigd met een (nep)vuurwapen en een scherp voorwerp. De aangever wilde dat de politie ter plaatse kwam om de zaak op te lossen.

Ter plaatse bleek dat de namen van de verdachten bekend waren bij de aangever en diverse getuigen en agenten zijn op zoek gegaan naar de twee. In Boerenhol werd de 15-jarige verdachte aangetroffen. De jongen, die afkomstig is uit Groede, bleek een hoofdwond te hebben en is door de agenten naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen. De politie stelt een onderzoek in naar het ontstaan van deze verwondingen. Ook de tweede verdachte, een 18-jarige jongen uit Breskens, is aangetroffen en aangehouden.

Omdat gemeld was dat de aangever bedreigd was met een (nep)vuurwapen, hebben agenten een onderzoek naar het wapen ingesteld. Zij hebben het betreffende wapen aangetroffen op de Promenade in Breskens. Het is in beslag genomen en zal worden onderzocht. Ook is door de agenten een aangifte van de diefstal opgenomen en zijn al diverse getuigeverklaringen afgelegd bij de politie.

De twee verdachten zitten nog vast en zullen deze donderdag verder gehoord worden over hun aandeel in de zaak.

politie logo

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s