mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politieonderzoek naar diefstal motor ‪#‎Kloetinge‬

Een reactie plaatsen

Klundert – Zondagavond vonden agenten aan het Keteldiep een motor, die zondagmorgen uit een schuur aan de Kapelseweg in Kloetinge was gestolen.

Rond half zeven die avond kreeg de politiemeldkamer een melding dat een verwarde man bij de ambulancepost aan de Zuidelijke Randweg was aan komen lopen. Hij had wat verwondingen aan zijn knie. De man vertelde dat hij zondagmorgen in Kloetinge een motor had gestolen en hiermee richting West-Brabant was gereden. Na zijn aanwijzing vonden de agenten de motor in de buurt van het fietspad aan het Keteldiep.

Aangifte

De 53-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) werd voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau in Bergen op Zoom. De motor werd door een bergingsbedrijf opgehaald. De motoreigenaar werd door Zeeuwse agenten geïnformeerd. Omdat hij nog geen aangifte had gedaan, werd deze van hem opgenomen. De motor bleek inderdaad zondagmorgen uit een niet afgesloten schuur te zijn gestolen.

Zorgtraject

Vanwege de psychische toestand van de man is hij door een arts van de GGZ beoordeeld. Naast zijn psychische toestand staat hij ook bekend als zorgmijder. Hij is met een ambulance naar een zorginstelling gebracht.

politie 1

Politie.NL

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s