mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Karla Peijs nieuw lid Raad van Commissarissen Zeeland Refinery

Een reactie plaatsen

Karla Peijs, voormalig Commissaris van de Koning in Zeeland, is sinds kort lid van de Raad van Commissarissen van olieraffinaderij Zeeland Refinery. Eind 2016, zal zij het voorzitterschap op zich nemen. Zij volgt Jan te Veldhuis – voormalig lid Tweede Kamer – op, die deze functie 21 jaar met professionaliteit en grote inzet heeft bekleed.

carla p naar p

“We zijn ervan overtuigd dat mevrouw Peijs met haar kennis en ervaring, zowel binnen de regio als ook op nationaal niveau, een goede bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van Zeeland Refinery. We zijn er dan ook trots op dat mevrouw Peijs de functie van voorzitter van de Raad van Commissarissen heeft aanvaard,” aldus Tanneguy Descazeaud, algemeen directeur van Zeeland Refinery.

Zeeland Refinery is een joint venture van de oliemaatschappijen Total en Lukoil en is sinds 1973 gevestigd in het industriegebied Vlissingen Oost. Zeeland Refinery is een moderne raffinaderij en een stabiele werkgever in Zeeland waar 430 eigen medewerkers en circa 300 medewerkers van onderhoudsaannemers werkzaam zijn. De raffinaderij levert een belangrijke bijdrage aan de Zeeuwse economie. Zeeland Refinery heeft één van de grootste Hydrocrackers ter wereld en is tevens één van de meest energie efficiënte raffinaderijen in Europa.

http://www.zeelandrefinery.nl

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s