mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Dronken automobilist botst tegen boom ‪#‎Rilland‬

Een reactie plaatsen

Een 33-jarige man uit Portugal is in de nacht van zaterdag op zondag op de Valckenisseweg bij Rilland met zijn voertuig frontaal tegen een boom gebotst. Een blaastest wijst uit dat de man teveel gedronken heeft. Hij is vervolgens aangehouden.

Het ongeval is omstreeks vier uur gebeurd. Als opgeroepen agenten bij het ongeval arriveren hebben drie jongens al de nodige zorg verleend aan de bijrijder. Nadat deze een harde klap hebben gehoord met daaropvolgend een langdurig claxongeluid, zijn zij op de fiets een kijkje gaan nemen. De bestuurder is dan al uitgestapt en mankeert ogenschijnlijk niets. De bijrijder is door de jongens voorzichtig uit de auto gehaald en gestabiliseerd. Vervolgens is de 21-jarige man door de ambulance voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Ook hij is afkomstig uit Portugal.

Ziek van de alcohol

Omdat de blaastest op straat uitwijst dat de bestuurder meer dan drie maal de toegestane limiet alcoholgebruik heeft overschreden (740 ug/l) wordt hij voor verhoor meegenomen naar het bureau. Tijdens de rit naar Kruiningen en op het bureau krijgt de man veel last van zijn alcoholinname. Op een gegeven moment is de verdachte er zo slecht aan toe, dat besloten wordt om hem op te laten nemen in het ziekenhuis. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd. Zijn auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

politie logo

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s