mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Geldautomaat supermarkt opgeblazen tijdens plofkraak ‪#‎Hulst‬

Een reactie plaatsen

Politie zoek getuigen 

Een geldautomaat in een supermarkt aan het Stationsplein in Hulst is in de nacht van donderdag op vrijdag vernield tijdens een plofkraak. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Omstreeks tien voor twee kreeg de meldkamer een inbraakalarm door van een supermarkt aan het Stationsplein. Agenten die als eerste ter plaatse komen zagen dat de deur van de hoofdingang is vernield en dat er in de winkel rook hangt. Omdat het vermoeden bestaat dat het om een plofkraak gaat en er mogelijk explosieven gebruikt zijn, werden explosievenexperts opgeroepen om de zaak te onderzoeken voordat anderen het pand betreden. Nadat het sein veilig is afgegeven is het de winkel door agenten doorzocht.

Onderzoek
Tot op heden is nog niets bekend over de daders en gebruikte voertuigen. Ook is nog onduidelijk of er daadwerkelijk geld is meegenomen. In Berkel Enschot is deze nacht rond één uur bij een supermarkt van dezelfde keten ook een pinautomaat opengebroken. Onderzocht wordt of er sprake is van een verband met deze plofkraak en andere gepleegde plofkraken in Nederland.

Oproep
Inmiddels is er een buurtonderzoek gehouden. Heb jij afgelopen nacht voor of na de plofkraak iets bijzonders gezien op het Stationsplein en hebt je nog niet met de politie gesproken? Deel jouw informatie dan via 0900 8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s