mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

26e Trekkertrek Aagtekerke op 23 juli 2016

Een reactie plaatsen

Tijdens de 26e keer dat de trekkertrek Aagtekerke wordt georganiseerd zullen er 150 deelnemers aan de start verschijnen uit het gehele land.
trekkertrek 1.jpg

Voorbereiding
In de afgelopen winter gingen de voorbereiding alweer van start voor deze editie. Het afgelopen jaar werd geëvalueerd en plannen gemaakt voor het nieuwe jaar. Alles wordt  weer in gereedheid gebracht om op de dag zelf alles vlot te laten verlopen. De vangrail langs de baan is al weer geplaatst, veiligheid heeft de organisatie hoog in het vaandel staan.

150 Tractoren aan de start
De wedstrijd is in samenwerking met de NTTO (Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie) Zij begeleiden meer van deze wedstrijden in ons land en hebben de expertise en kennis om alles goed te laten verlopen. Zo komen er meerdere Sportklassen tractoren, maar ook een aantal Truck klassen naar Aagtekerke. Er zullen zo’n 150 tractoren en trucks aan de start verschijnen. Voor de echte trekkertrek liefhebber is dit echt genieten. Voor iemand die wat minder bekend is met trekkertrek is dit volop spektakel en prachtig om een keer mee te maken. Daarnaast hebben zijn er de klassen van de lokale loonwerkers en boeren met de “gewone” landbouwtrekkers. Ook dit mag natuurlijk niet ontbreken.

Sponsoren en VIP tribune
Ook dit jaar hebben weer een groot aantal bedrijven hun sponsoring aangeboden en die staan in het programmaboekje vermeld. Daarnaast zijn er dit jaar twee grote LED schermen op het terrein waarop de bezoekers de wedstrijd kunnen volgen en de sponsoren voorbij zien komen. Ook is er een grote VIP tribune met terras. Sponsoren en andere betrokkenen kunnen hier netwerken en de wedstrijd vanaf een verhoging prachtig overzien.

Familiedag met skeltertrek, mini kranen, quads en super trampoline
Ook nu zet de organisatie weer in op een grote familiedag. Vorig jaar kwam dit vanwege het weer niet helemaal uit de verf. Dit jaar zal het aanbod van kinderattracties dan ook groter zijn dan vorg jaar. Zo zal er naast de baan waar de tractoren strijden een weer de skeltertrek zijn. Mechanisatiebedrijf van Eijzeren uit Borssele zullen tijdens het evenement twee minigravers neer te zetten. Kinderen kunnen dan onder toezicht draaien op een minikraan.  Op het terrein zal verder een super trampoline staan waarbij kinderen aan een elastiek kunnen springen, er zal een quad baan zijn waar kinderen kunnen quad rijden. Er zijn verder een aantal springkussens enkinderen kunnen ponyrijden. Kortom een evenement voor groot en klein.

Horeca en feest
Op het terrein zal het aan een “natje en een “droogje”ook zeker niet ontbreken. Zo zullen er meer eetgelegenheden zijn dan voorgaande jaren en willen we proberen de bezoekers het nog meer naar de zin te maken.

De wedstrijd begint rond 14.00 uur. Om de dag mooi af te sluiten komt de band “Kraakthelder” ’s avonds optreden in de tent om er met live muziek nog een prachtig feest van te maken.

st. Trekkertrek aagtekerke

http://www.trekkertrekaagtekerke.nl/

En luister naar een gesprek van WFM96 via https://soundcloud.com/kees-riemens/trekkertrek-23-juli-antonie-langebeeke

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s