mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Duo redt dronken man uit Kanaal door Walcheren ‪#‎Middelburg‬

Een reactie plaatsen

In de nacht van zaterdag op zondag werd een zeer dronken man door een tweetal uit het water aan het Vlissings Jaagpad gehaald.

De politiemeldkamer kreeg om vijf over twaalf een melding dat een vermoedelijk dronken man door twee melders uit het water was gehaald. Enkele agenten en een ambulance reden naar het Kanaal. Een 21-jarige man uit Middelburg was in een zeer dronken toestand in het water beland. Het duo, een inwoner (21) uit Heinkenszand en een jonge vrouw (19) uit Middelburg hadden hem gered en op het droge gebracht.

Bekeuringen

Het ambulancepersoneel onderzochten de man. Hij hoefde verder niet medisch verzorgd te worden. Uit onderzoek bleek dat hij met twee anderen in de buurt van het Kanaal door Walcheren veel alcohol had gedronken. Omdat een van hen niet meer werd aangetroffen, zijn bikers voor alle zekerheid naar het huisadres van deze vrouw gereden. Daar bleek dat ze reeds zwaar beschonken op bed lag. De twee mannen kregen een bekeuring voor hun openbare dronkenschap.

Bedankt

De man uit Heinkenszand en de jonge vrouw uit Middelburg zijn door de agenten hartelijk bedankt voor hun ingrijpen. Als zij de dronken Middelburger niet uit het water hadden gehaald, had het door zijn dronken toestand en het koude water heel anders met hem kunnen aflopen …

politie 1

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s