mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Nieuw in Goes: RTL Talent Academy

Een reactie plaatsen

De Telekids Musicalschool en de RTL Talent Academy starten, vanaf september 2016 in de gemeente Goes. Er zijn proeflessen voor iedereen die de sfeer wil komen proeven.

telekids musical.png

Dansschool MOVES!Goes is een exclusieve samenwerking aangegaan met de Telekids Musicalschool en de RTL Talent Academy. Er werd door dansschool MOVES! gezocht naar uitbreiding- en nieuw lesaanbod voor de kinderen- en jongeren in Goes. De Telekids Musicalschool en de RTL Talent Academy bieden een lesprogramma aan met musicallessen voor iedereen vanaf 4 jaar, met professionele docenten, twee voorstellingen per jaar en stoere extra mogelijkheden, waaronder videoclips die landelijk worden uitgezonden. Het lesprogramma bestaat uit zang, dans en acteren en wordt gegeven door ervaren vakdocenten.

Naast de voor de hand liggende musical vaardigheden werken de leerlingen ook op breder vlak aan hun ontwikkeling. Zo bestaat de mogelijkheid om naast de reguliere musicalles extra lessen te volgen op het gebied van zang- en dans. Niemand minder dan Marjon van Iwaarden zal het vocale gedeelte op zich nemen en op het gebied van dans zal men les krijgen van diverse docenten die gespecialiseerd zijn in show, jazz, modern en urban. Sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen worden gestimuleerd. De leerlingen krijgen bovendien bijzondere kansen. Er zijn bij-voorbeeld gastlessen van musicalsterren en er bestaat de mogelijkheid om audities te doen en zelfs mee te werken aan tv-programma’s. Dat heeft als voordeel dat je na een ‘scouting’ voor The Voice Kids een paar stappen kunt overslaan in het competitietraject omdat je die dan al hebt gedaan. Er wordt ook gewerkt naar de wintervoorstelling waarin een stuk uit een bekende musical wordt opgevoerd. Daarna wordt een zomervoorstelling geschreven waarbij alle musicalscholen in het land aan elkaar gekoppeld worden en ieder een scene voor zijn rekening neemt. De opzet van de musicallessen is dat je dingen samen doet. Zo wordt op een breed vlak gewerkt aan sociale vaardigheden en creativiteit. Om kennis te maken met de musicalschool worden proeflessen.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op http://www.telekidsmusicalschool.nl en http://www.rtltalentacademy.nl

 

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s