mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Terneuzenaar zwaar mishandeld, politie zoek getuigen

Een reactie plaatsen

Net buiten een café in de Noordstraat in Terneuzen is rond drie uur in de nacht van zaterdag op zondag een 26-jarige inwoner van die plaats zwaar mishandeld door een groepje mannen. Hij heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.

Het slachtoffer ging het café binnen en zijn vriendin werd direct bij binnenkomst geduwd door een voor hun onbekend meisje. Het meisje werd op haar gedrag aangesproken door de twee en toen ging de vriend van het meisje zich met de zaak bemoeien door de 26-jarige Terneuzenaar een harde duw te geven. De Terneuzenaar en zijn vriendin reageerden hier niet op en liepen het café binnen. Een tijdje later besloten ze toch maar weg te gaan, omdat de sfeer al een beetje verpest was.

Mishandeld door groep
Eenmaal buiten werd de Terneuzenaar ineens in zijn rug getrapt. Toen hij zich omdraaide zag hij dat dezelfde man die hem even tevoren geduwd had dit vermoedelijk op zijn geweten had. Ineens haalde de man uit en werd de Terneuzenaar in zijn gezicht gestompt. Toen hij ten val was gekomen, vermoedelijk als gevolg van de klap, stonden er ineens allemaal mannen om hem heen en werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. De vriendin van de Terneuzenaar is hulp gaan halen en heeft intussen 112 gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen stoof de groep uiteen en was iedereen verdwenen.

Het slachtoffer is naar de huisartsenpost gegaan en is daar behandeld aan zijn verwondingen. Door de politie zijn getuigenverklaringen opgenomen. Op basis daarvan kon zondagmiddag een 18-jarige jongeman uit Terneuzen worden aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de vechtpartij. De jongen is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nu nog vast. Hij is in verzekering gesteld. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie is de zaak verder aan het onderzoeken.

Getuigen gezocht
Vanwege het feit dat er meerdere personen bij deze zware mishandeling betrokken zijn geweest, wil de politie uiteraard graag alle daders opsporen. Daarom vraagt de politie getuigen van deze grote vechtpartij. Heb jij in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur iets gezien dat met dit voorval te maken heeft gehad, of herkende jij wellicht personen die bij de vechtpartij betrokken waren? Of heb je later informatie gekregen over het incident en weet je meer hierover te vertellen? Neem dan alstublieft contact op met de politie. Dit kan door te bellen via 0900-8844, maar je kan ook even binnenlopen op het politiebureau in Terneuzen om jouw informatie persoonlijk te delen.

politie logo

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s