mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Rommel- en curiosamarkt door en voor Veere’s Genoegen

Een reactie plaatsen

Diverse leden en vrijwilligers van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere organiseren vanaf dinsdag 12 juli gedurende de zomervakantie weer een rommel- en curiosamarkt in clubgebouw ‘Het Akkoord’ van de muziekvereniging in Veere.

rommelmarkt

De opbrengst van deze rommelmarkt wordt o.a. gebruikt voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten. Op de rommelmarkt worden o.a. boeken, kleding, apparatuur, speelgoed, keukenspullen, glas- en servieswerk verkocht. De rommelmarkt is elke dinsdag van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur geopend.

rommelmarkt  veere 2

Naast de dinsdagen is de rommelmarkt soms ook op andere dagen geopende gedurende de zomervakantie, maar dit zijn geen vaste dagen en tijden. Tijdens de openingsdagen kunnen er ook nog spullen worden ingeleverd voor de verkoop. Naast de rommel- en curiosamarkt wordt op dinsdag ook de historische markt georganiseerd op de Markt in Veere.

Dinsdag 23 augustus is de laatste dinsdag (en week) dat de rommelmarkt geopend is. Hierna wordt het clubgebouw weer ingericht als repetitieruimte voor de muziekvereniging.

Het adres van clubgebouw ‘Het Akkoord’ is Oudestraat 9 (4351 AS) in Veere en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0118-501282. Kijk voor meer informatie op www.veeresgenoegen.nl of stuur een e-mail naar rommelmarktvg@zeelandnet.nl.

 

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s