mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Aangehouden voor bezit vals geld ‪#‎Krabbendijke‬

Een reactie plaatsen

Maandagmiddag omstreeks twee uur kwam er een melding binnen bij de politie dat twee jongens vals geld hadden uitgegeven bij verschillende winkels in Krabbendijke. De jongens zouden in de trein gestapt zijn richting Goes. Op het station in Kruiningen zijn beide verdachten aangehouden.

Euro's

Bij een winkel in de Dorpsstraat in Krabbendijke werd door de verdachten afgerekend. Dit gebeurde met een vals biljet, dat werd ontdekt door een medewerker van de winkel die het biljet door het scanapparaat haalde. De jongens hebben de winkel toen verlaten. Even later bleek dat ze dit trucje bij meerdere winkels hadden uitgehaald, sommige winkeliers waren er ingetrapt. Anderen waarschuwden hen en zo kwam het dat er een zoektocht begon naar de twee jongens. Door de winkeliers werd de buurtpreventie groep op What’s App ingezet om de verdachten te achterhalen. Ze werden gezien terwijl ze in de trein naar Goes stapten. De politie werd gebeld en op station Kruiningen werden de twee aangehouden. Het bleek om twee jongens uit Schiedam te gaan, ze waren 16 en 17 jaar oud.

Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zitten ze nu nog vast. Ze worden verdacht van het in bezit hebben van vals geld. Dit is ook in beslag genomen bij hun aanhouding. De twee zijn in verzekering gesteld en worden deze dinsdag verder gehoord over de zaak.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s