mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Kappersstudenten gaan los op thema ‘bruid’ ‪#‎Goes‬

Een reactie plaatsen

Op deze maandag de 27ste juni nemen 35 laatstejaars studenten van de kappersopleiding van Scalda College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging het op tegen elkaar in de jaarlijkse vakwedstrijd MOOI! Studenten verzorgen het haar, de make-up en de styling op een zelf meegebracht wedstrijdmodel. Het thema van de middag is ‘bruid’.

De deelnemers aan de wedstrijd zijn al weken in de weer met de voorbereiding. Ze hebben hiervoor gastlessen gehad in haarstyling, visagie en in het maken van een moodboard.

Maandag worden zij beoordeeld door een vakkundige jury uit het werkveld: Mirjam Bouwense-Colijn van ‘Verliefd BruidsCouture’, Linda Niemeijer van ‘Kapsalon Ik & Jij’ en Baukje Stoop van ‘Wave Hairstyling’. Zij letten met name op het totaalplaatje: hoe is het thema verwerkt in de complete look.

Ook tweedejaars studenten zijn bij het evenement betrokken en zorgen samen met het docententeam dat de middag op rolletjes verloopt. Zij zijn verantwoordelijk voor de aankleding van de zaal, het verzorgen van de hapjes en drankjes of ze zijn zelf wedstrijdmodel. Presentatie van de middag is in handen van Thamara Riedijk. De uiteindelijke winnaar van de vakwedstrijd ontvangt een prijzenset van Keune Haircosmetics en Chi haarverzorging.

kappers.jpg

De feestelijke presentatie en prijsuitreiking met hapje en drankje vindt vandaag plaats tussen 15:30 uur en 18:00 uur in de kleine aula in de Bessestraat 4 in Goes.

Iedereen is welkom.

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s