mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Zeven minderjarige verdachten aangehouden ‪#‎Zeeland‬

Een reactie plaatsen

Noord-Beveland – In de afgelopen maand zijn door Politie Zeeland-West-Brabant zeven minderjarige verdachten (jongens) aangehouden in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar. Alle verdachten zijn afkomstig uit Kortgene.

Zij worden verdacht van het, in wisselende samenstelling, plegen van ongeveer 20 strafbare feiten. De feiten lopen uiteen van diefstallen uit winkels, caravans en tenten, een inbraak in een sportkantine, diverse vernielingen en bedreigingen. Bijna alle feiten waarvan zij worden verdacht zijn gepleegd op Noord-Beveland.

Voor de kinderrechter

De zaak kwam aan het rollen toen er op 7 juni jl. op een camping in Kortgene een personenauto werd gestolen. Dit werd bij de politie gemeld en agenten kregen de gestolen auto in het vizier. Na een achtervolging werden in ’s-Heerenhoek drie minderjarige verdachten aangehouden. Deze verdachten bleken die nacht ook nog in een aantal caravans op de camping te hebben ingebroken. De politie startte een onderzoek en dat resulteerde in nog vier aanhoudingen. Alle jongeren zijn inmiddels voor de kinderrechter geleid en, op een na, in bewaring gesteld.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s