mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Patiëntjes van #ADRZ krijgen een kikabeer

1 reactie

Jonge kinderen die voor onderzoek of behandeling naar de kinderafdeling van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis komen, krijgen vanaf nu een prachtige Kikabeer mee naar huis.

Twee vertegenwoordigers van Toyota dealer De Jonge, Goes/Vlissingen brachten donderdag een grote doos met Kika-beertjes voor kinderen die op de kinderafdeling van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis. Kinderarts dr. Marlies van Putten nam de beertjes in ontvangst.

kika 1.jpg

De actie werd bedacht door de stichting Kinderen Kankervrij (Kika) in samenwerking met Toyota Nederland.

 

KiKa-beer-Jumper-Actie(1)

Een prik, een infuus, een sonde of een opname zijn ingrijpende ervaringen voor kinderen en hun ouders of verzorgers. De kinderafdeling van het ADRZ, die door de Stichting Kind en Ziekenhuis is onderscheiden met een bronzen Smiley, doet er alles aan om jonge patiëntjes zoveel mogelijk op hun gemak te stellen. Kinderen en ouders worden zorgvuldig begeleid. De berenactie van de stichting Kika past goed bij dat beleid.

De stichting Kinderen Kankervrij (Kika) heeft zichzelf als doel gesteld om de genezingskans voor kinderen met kanker in het jaar 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Om aandacht te vragen voor het goede doel, wordt onder meer de Kikabeer ingezet. In dit geval zijn vijftig Kikaberen geschonken door Toyota Nederland

 

ADRZ kees 2

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

One thought on “Patiëntjes van #ADRZ krijgen een kikabeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s