mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie komt met Mobile Media Lab naar Havendagen #Terneuzen

1 reactie

Op zaterdag 25 juni 2016 staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie op de Havendagen in Terneuzen. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van burgers met de digitale dienstverlening van de politie.

mobile-media-lab-POLITIE

Luisteren

De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de digitale dienstverlening van de politie: wat vindt u van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, de informatie in de politie app etc. De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. De onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

In gesprek over veiligheid en de ‘digitale’ politie

De politie gaat graag met de bezoekers van de Havendagen in gesprek over onderwerpen zoals veiligheid in de wijk en politie op social media. Bezoekers van de Havendagen zijn welkom om mee te werken aan het onderzoek. Je bent vanaf 11.00 uur van harte welkom in het Mobile Media Lab. Het lab staat die dag tot ongeveer 17:00 uur op het terrein van de Havendagen in Terneuzen.

politie logo

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

One thought on “Politie komt met Mobile Media Lab naar Havendagen #Terneuzen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s