mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Portier van horecagelegenheid bedreigd ‪#‎Vlissingen‬

Een reactie plaatsen

Een 25-jarige man uit Middelburg is in de nacht van zaterdag op zondag om ongeveer kwart over drie aangehouden omdat hij een portier van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlissingen heeft bedreigd en mishandeld.

De man werd geweigerd toen hij bij de gelegenheid naar binnen wilde. Om die reden ontstond er een woordenwisseling tussen hem en de portier. De man bedreigde de portier. Agenten kwamen ter plaatse toen er een handgemeen tussen beide mannen ontstond. De agenten wilden de 25-jarige Middelburger aanhouden, maar toen begon een groep mensen zich met de aanhouding te bemoeien. De situatie voor de agenten werd dreigend en zij hebben hun wapenstok moeten gebruiken om de groep op afstand te houden, zodat zij op een veilige manier hun werk konden doen. Toen zij aangaven dat ze pepperspray zouden gaan gebruiken trok de groep zich terug en kon de verdachte worden aangehouden.

De 25-jarige man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nu nog vast. Hij zal op deze zondag verder gehoord worden over de zaak. De portier heeft aangifte gedaan van de mishandeling en bedreiging.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s