mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Tweetal verdacht van zestien feiten ‪#‎Walcheren‬

Een reactie plaatsen

Vlissingen/Middelburg/Veere – Op 1 mei van dit jaar werd een inbraak gepleegd in een restaurant aan de Lange Noordstraat in Middelburg. Tijdens het onderzoek dat de politie deed is op 6 mei een 46-jarige man uit Middelburg aangehouden als verdachte bij deze inbraak. Na zijn aanhouding is de zaak nog verder onderzocht en werd een paar weken later ook een tweede verdachte, een 42-jarige man aangehouden. Deze man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Bij doorzoekingen in woningen in Middelburg en Vlissingen werden goederen aangetroffen waarvan uit onderzoek bleek dat zij afkomstig waren van eerder gepleegde inbraken en diefstallen. Inmiddels zijn veel van deze goederen weer terug naar de rechtmatige eigenaren. Nog niet alle goederen zijn bij een eigenaar te brengen, want nog niet alle eigenaars hebben zich gemeld. Zie ook: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/eigenaar-gezocht/2016/mei/08-wie-herkent-deze-sieraden.html

sieraad 1.jpg

Onderzoek afgerond

Het tweetal wordt ervan verdacht in totaal zestien diefstallen en/of inbraken te hebben gepleegd in de periode van juli 2015 tot en met begin mei 2016. De diefstallen werden gepleegd in vakantiewoningen, bij bedrijven en op campings op Walcheren. Beide verdachten zijn in afwachting van de rechtszaak inmiddels in vrijheid gesteld. Omdat het onderzoek nu is afgerond is er geen reden meer om de twee mannen nog langer vast te houden. Zij zullen zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s