mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie houdt klopjacht na straatroof ‪#‎Middelburg‬

Een reactie plaatsen

De politie heeft vrijdag aan het begin van de avond na een melding van een straatroof met meerdere eenheden gezocht naar de dader. De man zou aan het Meiveldpad iemand hebben beroofd.

De meldkamer kreeg op vrijdag 10 juni rond 18.00 uur een melding binnen dat er rond 17.30 uur een man beroofd zou zijn. Het slachtoffer was zijn honden aan het uitlaten toen hij een klap op zijn achterhoofd kreeg en van zijn tas beroofd werd. De dader verdween vervolgens in de richting van de Statenlaan. Het slachtoffer kon het volgende signalement geven van de straatrover: man, Noord-Afrikaans uiterlijk, circa 20 jaar oud, blauw/rood vest en een spijkerbroek.

Zoekslag

Rond 19.00 uur gingen agenten een woning aan de Olivier Corboultstraat binnen omdat het vermoeden was dat de dader zich daar zou bevinden. Er werd echter niemand aangetroffen. Ook een verdere zoekslag leverde niets op. De recherche onderzoekt de zaak. Heb jij meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006, of liever anoniem: 0800-7000.

politie vlam

Politie.NL

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s