mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Arjen de Koeijer grote winnaar bij Voetbal Awards #Zeeland

Een reactie plaatsen

Arjen de Koeijer is de grote winnaar geworden van de Zeeuwse Voetbal Awards. De spits van VV Yerseke kreeg woensdagavond in CineCity Vlissingen niet alleen de bokaal voor Zeeuwse topscorer van het seizoen 2015/2016, maar werd ook nog eens uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

voetbal awards 2016

De winnaars van de Zeeuwse Voetbal Awards. Vlnr Arjen de Koeijer (Yerseke/speler), Kees Westerweele (FC Axel/trainer), Serge Thomaes (vv Hoofdplaat/doelpunt), Randy Dees (Zaamslag/voetbalvrouw), Ramon Janson (MZC’11/pechvogel), materiaalman MZC’11 (Club) en Matthijs Jobse (scheidsrechter).  FOTO: HANS COLIJN

Na een afwezigheid van vier jaar keerde de uitreiking van Zeeuwse Voetbal Awards terug. Op initiatief van CTV Zeeland en de PZC kwam er een deskundig voetbalpanel tot stand, dat wekelijks punten gaf voor diverse categorieën, zoals speler, trainer en club. Uit de top drie van die rangschikking koos de jury de winnaars.
Tijdens een extra uitzending van het praatprogramma CTV Voetbal, onder leiding van CTV-presentatoren Pim van Kampen en Ramona van Zweden, in de goed gevulde zaal 1 van CineCity werden de onderscheidingen uitgereikt door de Zeeuwse gedeputeerde Jo-Annes de Bat, FC Dordrecht-hoofdtrainer Gérard de Nooijer en leden van het panel.
Trainer van het Jaar werd Kees Westerweele van FC Axel, scheidsrechter van het jaar Matthijs Jobse uit Sint-Laurens en tot Club van het Jaar werd MZC’11 uit Zierikzee uitgeroepen. Die club leverde ook de Pechvogel van het Jaar: Ramon Janson, die in de beslissende fase van de competitie geblesseerd raakte en daardoor het behalen van het kampioenschap niet op het veld kon meemaken. Bovendien raakte hij daardoor uit de belangstelling van enkele hoog spelende amateurclubs.
De jury koos uit 8 genomineerde treffers de goal van Serge Thomaes van VV Hoofdplaat tegen zijn oude club Biervliet tot Doelpunt van het Jaar. Voorts was er nog een ludieke award. Wekelijks bracht CTV Voetbal afgelopen jaar een portret van een voetbalvrouw, dat werd afgesloten met de wasmand-competitie. Daarbij mocht driemaal worden geschoten op een wasmand. De finalisten – die in het afgelopen jaar driemaal raak schoten – namen het tegen elkaar op. Randy Dees uit Zaamslag werd winnares.
CTV Zeeland logo
Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s