mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Woninginbreker snel opgespoord dankzij oplettende buurtbewoner #Vlissingen

Een reactie plaatsen

In Vlissingen is zaterdagavond een 38–jarige Vlissinger aangehouden. Hij wordt verdacht van het stelen van een televisie uit een woning in Westerzicht.

Een oplettende buurtbewoner ziet omstreeks 21.25 uur een man met een televisie onder zijn arm achter zijn woning lopen. Omdat dit zijn argwaan opwekt belt hij de politie. Agenten gaan ter plaatse en ontdekken als snel dat er in een woning in Westerzicht is ingebroken. De achterdeur staat open en de televisie lijkt te ontbreken. Een zoekactie in alle achtertuinen en de bossages levert echter geen verdachte op. Kort daarop komt er informatie binnen die wijst naar een woninginbreker die in dezelfde omgeving woont.

Bekentenis

De woning van de verdachte wordt met toestemming doorzocht. Daar wordt de gestolen televisie uiteindelijk goed verstopt teruggevonden. Ook worden er nog andere goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Tijdens het verhoor heeft hij bekend de televisie te hebben gestolen. De man zat zondag nog vast.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s