mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Walcherse kust doelwit van fietsendieven ‪#‎Zoutelande‬

Een reactie plaatsen

Een 25-jarige fietsendief is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op de Duinweg in Zoutelande. Langs de Walcherse kust zijn in de afgelopen maanden diverse fietsendiefstallen gepleegd in de vroege ochtend.

Men name fietsen die nabij een hotel aan de Duinweg staan zijn een geliefd doelwit. Daar zijn sinds het paasweekend verschillende keren fietsen weggenomen van hotelgasten. Zowel agenten als de hoteleigenaar hebben de afgelopen nacht in de directe omgeving gepost om dieven op heterdaad te kunnen betrappen. Rond 04.40 uur probeert de verdachte samen met een kompaan fietsen weg te nemen nabij het hotel. De hoteleigenaar ziet hen bezig en neemt contact op met de agenten. Allen rijden met hun voertuigen richting de dieven om hen de pas af te snijden. Dit lukt gedeeltelijk: de 24-jarige Vlissinger kan niet meer wegkomen, zijn kompaan wel.

Tips of informatie?

De verdachte is meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg, waar hij het één en ander mag uitleggen aan agenten. Er wordt nog gezocht naar de tweede verdachte. Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.80 m, slank postuur. Hij rijdt op dat moment op een donkerkleurige mountainbike. Weet jij wie deze man is of heb jij informatie over de fietsendiefstallen langs de Walcherse kust? Bel dan 0900 8844.

politie 1

 

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s