mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Viering hoogste punt bouw ‘Mannee’ #Goes

Een reactie plaatsen

De bouw van de 15 rijwoningen en 10 twee-onder-één-kapwoningen van het project Mannee te Goes verloopt voorspoedig en het hoogste punt is inmiddels bereikt. Maandagmiddag 30 mei heeft wethouder Alssema van de gemeente Goes de officiële handeling verricht. Voor projectontwikkelaar BPD was dit alle reden om dit samen met de toekomstige bewoners te vieren.

 

Ondanks de stevige wind en de regen was het maandagmiddag 30 mei gezellig druk op de bouwplaats. Na een kort welkomstwoord werd de officiële handeling verricht. Het plan was om een grote champagnefles gevuld met ballonnen te “ontkurken”. Door de harde wind was dit helaas niet mogelijk, waardoor er een alternatief werd bedacht om de ballonnen op te laten. Hierna volgden speeches van René Schepers, ontwikkelingsmanager bij BPD en wethouder Alssema. De middag stond ook in het teken van ontmoeten. Kopers hadden de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje hun nieuwe buren te leren kennen.

Goes-Mannee-toost

Over Mannee
De wijk Mannee ligt zuidelijk van het Goese Meer en oostelijk van de populaire wijk Noordhoek. De 25 nieuwbouwwoningen komen in het westelijk deel van ‘De Woonvelden’. Rondom de huizen is veel ruimte, groen en water. Sterker nog, de 15 rijwoningen grenzen met hun entree direct aan het breedste deel van de Vaete, één van de groene assen. De 10 tweekappers liggen aan een sfeervolle, gebogen straat. Alle rijwoningen zijn verkocht, van de twee-onder-een-kapwoningen is er nog één beschikbaar. De woning kan worden gekocht met eigen grond of op basis van erfpacht.

Over BPD
BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken die zelf ook leven: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 320.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. Voor meer informatie: www.bpd.nl

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s