mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Michiel de Ruyter Memorial Rally op 4 juni 2016 #Vlissingen

Een reactie plaatsen

Op zaterdag 4 juni 2016 vindt voor de 1e keer de Michiel de Ruyter Memorial Rally plaats. Deze start ‘s ochtends in Hellevoetsluis en eindigt rond 15.00 uur op Boulevard de Ruyter in Vlissingen. Aan de rally doen zo’n 100 historische oldtimers mee.

oldtimers Vlissingen

Finish rally

Een unieke Oldtimer Rally & Tour voor Pre War Cars en auto’s van 30 jaar en ouder, door één van de meest typische Nederlandse gebieden. Over de dijken, langs prachtige stranden en door de duinen van Hellevoetsluis naar Vlissingen. De finish is op de Boulevard bij het standbeeld van Michiel de Ruyter. De boulevard is die dag speciaal voor dit evenement afgesloten.

Vrijlating zeehonden op Badstrand

Als onderdeel van de rally worden rond 16.00 uur 2 zeehonden van A Seal op het Badstrand vrijgelaten. Burgemeester Van Den Tillaar is hierbij aanwezig. Na de vrijlating van de zeehonden rijden de historische auto’s over de Boulevard de Ruyter naar het Bellamypark waar ze tot 18.00 uur te bewonderen zijn.

Opbrengst rally

De opbrengst van de Speed 8 Classics Michiel de Ruyter Memorial Rally komt ten goede aan een concert van zanger Ger Vos, voor eenzame ouderen uit Vlissingen. Dit concert wordt in het najaar gehouden in Cinecity XL.

Afsluiting boulevards en Bellamypark

In verband met de rally en de vrijlating van de zeehonden, zijn de boulevards vanaf 15.00-17.30 uur afgesloten voor verkeer. Het Bellamypark is van 17.00-18.30 uur afgesloten.

Zie voor meer informatie de website www.carsandfrenz.com.

Vlissingen logo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s