mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Vier straatdealers met harddrugs aangehouden ‪#‎Renesse‬

Een reactie plaatsen

Op de Roelandsweg in Renesse zijn vier Rotterdammers (18, 19, 21, 21) aangehouden voor bezit harddrugs. Zij zijn ingesloten in het cellencomplex.

Tijdens een surveillance in het uitgaansgebied van Renesse zijn vier straatdealers aangehouden. De agenten reden zaterdagavond (28 mei) rond tien voor twaalf op het parkeerterrein ‘Het Transferium’. Bij een auto die geparkeerd stond viel hen op dat er meerdere personen omheen stonden. Eén van hen zou bekend zijn voor drugsdelicten. De agenten besloten hem te controleren. Bij de auto waren totaal vier mannen uit Rotterdam. Zij verklaarden op vrienden te staan wachten. Na controle van hun identiteitsbewijzen bleken zij alle vier gekend bij de politie. Daarom werd met toestemming van de bestuurder in de auto gezocht. Daarin lagen tientallen gripzakjes hennep en tientallen XTC tabletten. Deze zakjes en een onbekende vloeistof werden in beslag genomen voor nader onderzoek.

Alle vier de mannen zijn aangehouden op verdenking van handel en bezit van verdovende middelen. Zij zijn ingesloten voor verhoor. De politie is een onderzoek gestart.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s