mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Akkoord over verplaatsen Albert Heijn naar Traverse ‪#‎Domburg‬

Een reactie plaatsen

Na een aantal jaren van onderhandelen tussen de VOF Van der Linde – van Luijk, Ahold en de gemeente Veere is een akkoord bereikt over de verplaatsing van de supermarkt aan de Singel in Domburg naar de Traverse tegenover het gemeentehuis.

“Donderdag zullen we het voorstel aanbieden aan de raad, die uiteraard het laatste woord heeft” zegt wethouder Chris Maas. “Binnen de kaders van de raad zijn we tot een goed resultaat gekomen. Op de nieuwe locatie is de supermarkt beter bereikbaar en zijn er meer parkeerplaatsen. De verkeersproblemen op de Singel behoren daarmee ook tot het verleden. Het is de bedoeling dat op de vrijkomende locatie woningen voor permanente bewoning worden gebouwd. We zullen de raad voorstellen om de raamovereenkomst aan te gaan en daarmee ook de onderliggende overeenkomsten. Hieronder vallen naast de oude en nieuwe locatie van de supermarkt, ook de Nijverheidsweg, de voormalige peuterspeelzaal, de voormalige school en het gebied rond de molen.
Deze plannen brengen we nu onder in het uitvoeringsplan Visie Domburg. Als de raad akkoord is, moeten we het vergunningentraject nog in gaan. Ook dat zal tijd kosten” aldus Chris Maas.

burgerjvs

burgerjvs

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s