mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Motoragent opzettelijk door automobilist aangereden #Vlissingen

Een reactie plaatsen

Dinsdagmiddag is na een wilde achtervolging een zwarte personenauto in de Amstelstraat in Oost-Souburg aangetroffen. De bestuurder is spoorloos.

Rond 15.00 uur hebben diverse politie-eenheden een achtervolging ingesteld op de bestuurder van een zwarte Renault Twingo. Agenten zagen de auto op de Nieuwe Vlissingseweg rijden en wilden de bestuurder controleren. De man ging er vandoor. In de buurt van de Willem van de Veldelaan en Hercules Segherslaan reed de man, die alleen in de auto zat, opzettelijk tegen een motoragent, die op dat moment stilstond. De agent raakte niet gewond. Een man met twee kinderen op de fiets waren getuige van deze aanrijding.

Gevaarlijke situaties

De automobilist vluchtte weg richting het Baskenburgplein en de Sloebrug. Hij reed met zeer hoge snelheden, wat tot zeer gevaarlijke situaties leidde. Diverse weggebruikers zijn hier getuige van geweest. Rond 15.45 uur werd de zwarte Renault in de Amstelstraat in Oost-Souburg gevonden. De bestuurder was verdwenen. De politie heeft de auto in beslag genomen, welke door een bergingsbedrijf is weggetakeld.

Aangifte

De politie stelt een onderzoek in naar dit incident en is op zoek naar de bestuurder van de auto. De motoragent heeft dinsdagmiddag aangifte gedaan.

Was jij getuige van de achtervolging?

De politie wil graag in contact komen met de man, die met twee kinderen op de fiets reed en met andere mensen, die getuige zijn geweest van deze wilde achtervolging. Heb jij informatie of weet je meer over de bestuurder? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 52 52 83 36.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s