mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Presentatie weekend van de Jeugdtheaterschool Zeeland Juni 2016 #Middelburg

Een reactie plaatsen

Op 3,4 en 5 juni sluit de Jeugdtheaterschool Zeeland het seizoen af met een spetterend presentatie weekend. Dit zal vanwege de verbouwing van podium ’t Beest in Goes in ’t Spiegeltheater in Middelburg gaan plaats vinden. Alle groepen uit Goes, Middelburg en Vlissingen treden op.

toneel 1

Op vrijdagavond 3 juni laten de improvisatiegroepen zien wat ze geleerd hebben. Deze avond begint om 19.00 uur. Een avond met onverwachte en onvoorbereide scenes. Docent Jonathan Perquin heeft de leerlingen begeleid.

Zaterdag 4 en zondag 5 juni laten de basis- en vervolggroepen zien waar ze aan gewerkt hebben.

Vanaf 12.30 is elk uur is een andere groep aan de beurt. Van een moderne versie van Hans en Grietje tot een reis door de tijd. Heel veel verschillende thema’s komen voorbij.

Op zondag 5 juni om 16.30 uur is er ook nog een première van de Ambitie (de volwassen afdeling )De tweedejaars Ambitiegroep rondt hiermee hun tweejarige opleiding af.

toneel 2

Spiegeltheater

THE SHOW MUST GO ON

Vanuit brainstormsessies met de spelers en improvisaties op de vloer heeft de Ambitiegroep onder leiding van Renske v/d Broek een absurde montagevoorstelling gemaakt die zich niet afspeelt vóór, maar áchter de schermen van een toneelvoorstelling. We zien de spelers niet in hun rol als Hamlet, Romeo of Julia, maar als hun zenuwachtige, geïrriteerde  nerveuze, overmoedige, arrogante en kwetsbare zelf. Naar wat er op het toneel gebeurt, kunnen we slechts raden. ‘Het lijkt wel Toneel’ speelt zich af achter de coulissen en in de kleedkamer. Een kijkje in de keuken dus. Toneel over toneel. Onderlinge strijd, plankenkoorts, overdadige drankgebruik, mislukte stunts, opbloeiende liefdes, je krijgt ze allemaal voor uw kiezen.

Jeugdtheaterschool_oranje

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s