mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Onbekend geldbedrag buitgemaakt na inbraak bij C&A ‪#‎Middelburg‬

Een reactie plaatsen

In een winkelpand van C&A aan de Lange Delft in Middelburg is zaterdag rond 18.00 uur een inbraakalarm afgegaan. Een beveiligingsbedrijf acteerde op deze melding en vroeg agenten om ter assistentie mee te gaan.

Aangekomen bij het pand ontdekten de agenten uit de vondst van diverse sporen dat er daadwerkelijk een ongenode gast in de winkel was geweest. Na contact met een medewerker van de winkel bleek dat er een onbekend geldbedrag was weggenomen.

De zaak wordt door de politie onderzocht, maar daarbij willen de agenten graag uw hulp. Omdat het omstreeks 18.00 uur natuurlijk nog volop licht was en er vermoedelijk nog veel mensen in de stad waren, vraagt de politie getuigen zich bij ons te melden. Ben jij tussen 17.30 en 18.00 uur in de buurt van C&A aan de Lange Delft geweest en heb jij tussen die tijdstippen een verdachte situatie waargenomen, dan wordt je vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie in Middelburg. Dat kan door even binnen te lopen op het politiebureau aan de Achter de Houttuinen, maar je kan ook even bellen met 0900-8844 en daar je gegevens achterlaten zodat de politie contact met je kan opnemen.

politie uithangbord

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s