mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie zoekt vernieler(s)/brandstichter(s) personenauto’s ‪#‎Zierikzee‬

Een reactie plaatsen

De politie doet onderzoek naar twee autovernielingen in Zierikzee op 3 en 4 mei jl., waarbij één auto is afgebrand en één auto de ramen zijn ingeslagen. Niet uitgesloten is dat het om dezelfde dader(s) gaat en de onderzoekers zijn op zoek naar getuigen.

Venkelstraat

Op dinsdag 3 mei jl., omstreeks 4.10 uur, is een geparkeerde auto in de Venkelstraat afgebrand. Door de dichte bebouwing in de straat, maar ook door het nachtelijke tijdstip van de brand is er een gevaarlijke situatie ontstaan voor de omwonenden en de omringende gebouwen. Het vuur heeft dan ook meerdere woningen beschadigd. Een woning is tijdelijk onbewoonbaar verklaard en van een woning aan de overzijde van de straat zijn de ramen door de hitteontwikkeling kapot gesprongen. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting.

Keetenstraat

Op woensdag 4 mei jl., omstreeks 5.30 uur is in de Keetenstraat een auto vernield. Daarbij zijn onder andere meerdere ramen vernield. Ook hier is waarschijnlijk opzet in het spel. Beide incidenten hebben mogelijk verband met elkaar en het vermoeden rijst dat het om dezelfde dader(s) gaat.

Heb jij informatie?

Inmiddels zijn er over beide zaken gesprekken geweest met meerdere getuigen. Deze hebben echter nog niet geleid tot de aanhouding van de veroorzaker(s). Daarom is de politie op zoek naar meer informatie. Kan jij helpen? Bel dan 0900 8844.

politie logo

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s