mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Kunstbende Zeeland op Eindeloos Eiland Festival 2016 #Wissenkerke

1 reactie

Van vrijdag 3 juni (17.00 uur) tot zondag 5 juni (17.00 uur) ontpopt EEF zich weer midden in de Zeeuwse natuur. Wie vorig jaar bij dit festival van muziek, theater, beeldende kunst, natuur en lekker & gezond was, wil dat deze zomer vast weer. Wie het nog niet kent, kan het nu ook meemaken. En neem vooral je vrienden en familie mee, iedereen is van harte welkom bij  het gevarieerde aanbod voor alle leeftijden in de rust en ruimte van Noord-Beveland.

EEF foto

Uitgebreid en gevarieerd programma

De tweede editie van EEF in het eerste weekend van juni 2016 koestert en bewaart sfeer, opzet en genoegens van de eerste aflevering uit 2015. Dit jaar zijn er nog meer podia, meer muzikale avonturen, meer doe-dingen voor alle leeftijden, meer originele beeldende kunst en meer infotainment. GoodFood biedt weer goed eten en culinaire verrassingen uit allerlei rollende keukens en er zijn meer loungegelegenheden. Kom meegenieten van cultuur & natuur in een prachtige omgeving onder de Zeeuwse zomerzon. Wil je alle dagen meemaken en op het festivalterrein blijven slapen? Dat kan. Op de landschapscamping kun je je tentje opzetten of je kampeerwagen een mooi plekje geven.

Kunstbende Zeeland

Op 3, 4 en 5 juni doen 22 deelnemers van de Kunstbende mee aan een workshop&productie weekend tijdens Festival EEF! Tijdens dit weekend gaan zij via workshops, lessen en optredens samen één productie maken en deze natuurlijk ook meerdere keren uitvoeren op het festival! Na dit weekend hopen ze deze productie te kunnen programmeren op verschillende festivals in Zeeland!

Locatie Eindeloos Eiland Festival

EEF vindt plaats midden op het eindeloze eiland Noord-Beveland in Zeeland. Het festivalterrein is de Landschapscamping Wilgenoord buiten Wissenkerke. De camping grenst aan een ruig en waterrijk natuurgebied: Bokkegat. De zeedijk van Nationaal Park Oosterschelde ligt op een steenworp afstand. Uiteraard kan tijdens het festival op het terrein overnacht worden met een speciaal EEF-arrangement (boekingen via wilgenoord.nl).

Routebeschrijving

Volg de N256, Goes-Zierikzee, neem de afslag Kamperland, volg de N255 richting Kamperland, neem de afslag Wissenkerke, gelijk de eerste weg rechts (Oostmolenweg) en daarna de eerste weg links, hier bent u aangekomen op de Vlietenburgweg, volg de bordjes ‘Landschapscamping Wilgenoord‘ Vlietenburgweg 6 4491 PH Wissenkerke.

Er is ruim parkeergelegenheid bij het festivalterrein, of kom met het openbaar vervoer, meer info zie http://www.eeffestival.nl/informatie/locatie.

Zie ook Eindeloos Eiland Festival

eef-logo

 

 

 

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

One thought on “Kunstbende Zeeland op Eindeloos Eiland Festival 2016 #Wissenkerke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s