mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Slachtoffer en dader spoorloos na straatroof in Oost-Souburg

Een reactie plaatsen

De politie doet onderzoek naar een straatroof die op donderdagavond 12 mei rond half acht plaatsvond aan het Koopmansvoetpad. Een vrouw zou daar door een jongeman van haar tas beroofd zijn. Van dader en slachtoffer ontbreken echter ieder spoor.

Volgens omstanders zou de vrouw door een jongen op de fiets beroofd zijn. Een scooterrijder greep in en reed de dader van zijn fiets. Daarop ging hij er te voet van door. De fiets van de dader bleef daarbij achter. Nadat de vrouw haar tas terug had vervolgde zij haar weg. Ze heeft daarna geen contact meer gezocht met de politie gezocht.

Signalement dader

De recherche doet onderzoek naar de zaak. En wil graag spreken met het slachtoffer en getuigen, in het bijzonder de scooterrijder. Uiteraard is de politie ook op zoek naar de dader. Van hem is het volgende signalement bekend: jongen van rond de 17 jaar, licht getint, heeft kort zwart steil haar, slank postuur en hij droeg een lichtblauw shirt.

Melden

Slachtoffer en getuigen kunnen zich via 0900 – 8844 melden. Je kan meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 52 52 83 36.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s