mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Kledingdieven aangehouden ‪#‎Goes‬

Een reactie plaatsen

Twee mannen zijn maandagavond op een perron van het station in Goes aangehouden op verdenking van kledingdiefstal. De kleding zat in geprepareerde tassen.

Het gedrag van het tweetal en nog een kompaan valt dusdanig op dat Buitengewoon Opsporingsambtenaren van de Nederlandse Spoorwegen hen staandehouden. De mannen gedragen zich nerveus en aan de politie wordt assistentie gevraagd bij de controle van de tassen. Terwijl agenten onderweg zijn, neemt een van de mannen de benen. Bij de controle van de beide andere staandegehouden mannen worden geprepareerde tassen aangetroffen met daarin kleding waar de labels en veiligheidsclippen nog aanzitten. Omdat zij geen aannemelijke verklaring geven over hoe ze aan de kleding komen zijn de mannen aangehouden voor heling.

Ongewenst vreemdeling

De twee buitenlandse mannen (23 en 20 jaar) zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Een van hen staat te boek als ongewenst vreemdeling; hiervoor is de vreemdelingenpolitie ingeschakeld. Uit de tassen komen diverse paren sportschoenen, korte spijkerbroeken en nog een jas, een petje en een T-shirt tevoorschijn. Van de derde verdachte ontbreekt nog ieder spoor.

Politie.NL

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s