mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie onderzoekt aanrijding met kinderwagen op parkeerterrein #Zierikzee

Een reactie plaatsen

Vrijdagmiddag 25 maart jl. reed de bestuurder van een Audi opzettelijk tegen een man met een aanhangwagen. De politie is nog steeds op zoek naar de veroorzaker.

Het incident gebeurde rond half zes die middag. Een 29-jarige man uit Oosterland stond met zijn personenauto op het parkeerterrein aan de Baden Powellweg. Hij was juist boodschappen wezen doen met zijn baby. Het jongentje werd hierna in een kinderzitje in de auto gezet. De kinderwagen stond nog naast de auto met onderin nog enkele boodschappen.

Motorkap

Tijdens het uitladen, kwam er een personenauto aanrijden. De bestuurder wilde in het lege vak naast de andere personenauto parkeren. Er ontstond een woordenwisseling tussen de man uit Oosterland en de andere bestuurder. Hierop reed de onbekende bestuurder opzettelijk de man aan, die op de motorkap belandde. Ook werd de lege kinderwagen aangereden, die tegen een betonnen rand klapte. Toen de veroorzaker stopte, kon het slachtoffer van de motorkap af springen.

Zwelling

Het slachtoffer is diezelfde avond nog naar de huisartsenpost geweest. Daar werd een zwelling van het onderbeen geconstateerd. De inwoner uit Oosterland heeft aangifte bij de politie gedaan, die de zaak onderzoekt.

Politie zoekt getuigen van de aanrijding

Na het incident kwamen een man en een vrouw aangelopen, die het voorval vermoedelijk hebben gezien. Zij hebben de veroorzaker aangesproken. De politie wil graag met dit tweetal in contact komen. Heb jij meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 52 52 83 36. Ook kan je een tipformulier invullen.

politie whatsapp

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s