mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Dode en gewonde bij ongeluk ‪#‎Kerkwerve‬

Een reactie plaatsen

Woensdagavond is op de Heuvelsweg bij een verkeersongeval tussen twee personenauto’s een man om het leven gekomen. Een vrouw raakte gewond.

De hulpverleningsdiensten kregen om tien voor zeven een melding van een ernstig ongeluk. Politie, brandweer en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse. Een 38-jarige bestuurder uit Kerkwerve overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Een 20-jarige vrouw eveneens uit Kerkwerve was de bestuurster van de andere personenauto, die bij het ongeluk betrokken was. Ze werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zij was aanspreekbaar.

Politieonderzoek

Agenten hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Zo zijn enkele getuigen gehoord en is een sporenonderzoek uitgevoerd. Hieruit bleek dat de man over de Heuvelsweg reed in de richting van Kerkwerve. Ter hoogte van de Brasweg verloor hij de controle over de auto en kwam op de andere weghelft terecht. Hier reed de vrouw in de richting van Zierikzee. Zij kon de tegemoetkomende auto niet meer ontwijken. De auto van de man belandde in de sloot. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto’s na het politieonderzoek weggetakeld.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s