Bewoner overloopt inbrekers ‪#‎Terneuzen‬

Een bewoner in de Goudenregenstraat in Terneuzen heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee inbrekers in zijn woning overlopen. Deze ongenode gasten zijn er vervolgens zonder buit vandoor gegaan. Het is de tweede keer in korte tijd dat in deze woning is ingebroken.

Het slachtoffer hoort omstreeks kwart voor drie vanuit zijn slaapkamer harde geluiden vanaf de begane grond. Als hij opkijkt, ziet hij een manspersoon met een bivakmuts naast zijn bed staan die geld eist. In reactie hierop neemt het slachtoffer een dreigende houding aan en roept tegen de man dat hij weg moet wezen. De inbreker rent vervolgens snel naar beneden waar nog een kompaan bezig is. Beide mannen vertrekken zonder buit via de brandgang richting de Lindenlaan. Een ingezette politiehond heeft nog wel een spoor opgepakt, maar te weinig om de daders te traceren. Uit het buurtonderzoek is ook geen extra informatie gekomen. Het slachtoffer weet zich weinig te herrineren van de signalementen van de inbrekers.

Tips of informatie?

Het onderzoeksteam van de politie wil graag spreken met mensen die voor of na 02.45 uur iets verdachts hebben gezien of gehoord in de Goudenregenstraat en omgeving. Met name is de politie op zoek naar het antwoord op de vraag waarom juist deze man voor de tweede keer slachtoffers is geworden van een woninginbraak. Eerder is dit op 10 maart jl. gebeurd. Heb jij tips of informatie? Deel deze dan via 0900 8844. Anoniem bellen mag ook via 0800 7000.

politie 1

Politie.NL

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s